aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγιος: «Όσο πιο μακριά στην Ευρώπη»

Ράγιος: «Όσο πιο μακριά στην Ευρώπη»

Τα 33ά του γενέθλια γιόρτασε χθες ο Ρούβεν Ράγιος, ο οποίος έσβησε κεράκια λίγο μετά το χθεσινό μεσημεριανό γεύμα της ομάδας στον Αγρό. Όπως συνηθίζεται πλέον σε κάθε γενέθλια ποδοσφαιριστή της «Κυρίας», ο εορτάζων βγάζει ένα μικρό λόγο. Δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει το ίδιο και για τον Ρούβεν Ράγιος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

«Ευχαριστώ πολύ για την τούρτα. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να είμαστε όλοι υγιείς, να δουλέψουμε αρκετά σκληρά και να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας, πιστεύω σε εσάς και εύχομαι ξανά όπως έχετε την υγεία σας, εσείς και η οικογένειά σας», ανέφερε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Ο Ράγιος ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια με την Ανόρθωση και αποτελεί έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πάνω στον οποίο ο Ρόνι Λέβι επενδύει πάρα πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ