aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγιος: «Ο Λέβι έχει προσωπικότητα και πνεύμα νικητή»

Ράγιος: «Ο Λέβι έχει προσωπικότητα και πνεύμα νικητή»

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωης, Ρούμπεν Ράγιος, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ. Ο Ράγιος αναφέρθηκε κυρίως στην πρώην του ομάδα, την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο μεταξύ άλλων ανάφερε εάν θα επέστρεφε ποτέ στο Ισραήλ, αλλά σχολίασε και τον προπονητή της ομάδας του Ρόνι Λέβι.

Αναλυτικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του:

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για επιστροφή του στο Ισραήλ σχολίασε: «Δεν είναι ερώτηση για τώρα, είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ανόρθωση, η σύζυγός μου είναι ευτυχισμένη εδώ στην Κύπρο. Είμαι συγκεντρωμένος στο σύλλογο και θα δώσω τα πάντα».

Για τον Ρόνι Λέβι τόνισε: «Έχει προσωπικότητα, ο τρόπος που μεταφέρει στους παίκτες το πνεύμα του νικητή είναι διαφορετικός. Δείχνει στους παίκτες ότι θέλει πραγματικά να κερδίσει παιχνίδια, πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί. Χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να ωθήσει τους παίκτες για να δώσουν τα πάντα και το αποδεικνύει καθημερινά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ