aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠυροβολεί ασταμάτητα η Μονακό, συνέρχεται η Λιλ

Πυροβολεί ασταμάτητα η Μονακό, συνέρχεται η Λιλ

Με την 7η σερί εντός έδρας νίκη της, με 5-0 κόντρα στην Μπαστιά, στα οκτώ φετινά εντός έδρας παιχνίδια η Μονακό έπιασε ξανά στην κορυφή τη Νις, που αγωνίζεται την Κυριακή, με 36 βαθμούς και πέρασε πάλι μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σπουδαίο διπλό για τη Λιλ μέσα στην έδρα της Μπορντό. Το ματς της Μετς με τη Λιόν διεκόπη οριστικά, αφού η φιλοξενούμενη αρνήθηκε να ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο και η γαλλική αστυνομία, δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η Μονακό του Ζαρντίμ συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις ειδικά στην έδρα της, που αποτελούσε αδύνατο σημείο τα προηγούμενα χρόνια και διέλυσε την Μπαστιά με 4-0. Ο Μπαπέ έκανε στο 10’ το 1-0, ο Λεμάρ στο 56’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ήρθαν και τα δύο τέρματα του Ρανταμέλ Φαλκάο στο 68’ και το 73’ για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Καρίγιο στο 79’ διαμόρφωσε το 5-0.

Την παρθενική της νίκη εκτός έδρας, που την βγάζει από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε η Λιλ μέσα στο Μπορντό. Ο Ντε Πρεβίλ στο φινάλε του πρώτου μέρους σημείωσε το πολύτιμο γκολ για τους «λιλουά» που έφτασαν τους 17 βαθμούς και ανέβηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην 4η θέση ανέβηκε η Γκινγκάμπ με 26 πόντους, με το 2-0 απέναντι στη Ναντ, με τον Τζίμι Μπριάν στο 22’ ν’ ανοίγει το σκορ και τον Σαλιμπούρ στο 63’ να «κλειδώνει» τη νίκη. Βαθμό τσίμπησε και η Λοριάν εκτός έδρας απέναντι στην Ανζέ. Στο 23’ ο Μαρβό έκανε το 0-1, η Ανζέ γύρισε το παιχνίδι με τους Ντιεντιού στο 26’ με χτύπημα πέναλτι και ο Εντόι στο 58’, αλλά στο 66’ ο Ουαρίς ισοφάρισε σε 2-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ