aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πυρά» της ΑΕΛ κατά του Παπασταύρου, της Ομόνοιας και της διαιτησίας

«Πυρά» της ΑΕΛ κατά του Παπασταύρου, της Ομόνοιας και της διαιτησίας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΛ με την ήττα από την Ομόνοια έμεινε στο -4 από την αντίπαλό της, ωστόσο το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Από το βράδυ του Σαββάτου ο σύλλογος της Λεμεσού επιδόθηκε σε ανακοινώσεις κατά της Ομόνοιας κατά κύριο λόγο αλλά και της διαιτησίας. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, το αποτέλεσμα του ντέρμπι καθορίστηκε από τις αποφάσεις της διαιτησίας, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της Ομόνοιας, τονίζοντας ότι «βολεύτηκε με τα όσα σφυρίζουν προς όφελος της από την αρχή της χρονιάς».

Του ντέρμπι, το βράδυ του Σαββάτου, ακολούθησε ανακοίνωση με το λεκτικός της στο ίδιο μήκος κύματος των δηλώσεων του Θεόδωρου Αντωνίου στην κάμερα της Cytavision. «Απαιτούμε να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα το όλο ζήτημα σε σχέση με τον τιμοκατάλογο για τον οποίο μόνο ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε και γνωρίζει, σύμφωνα με δηλώσεις στις οποίες προέβη κατά το παρελθόν και απ’ ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος είναι ο μοναδικός που ψωνίζει», τόνισε.

Την Κυριακή ακολούθησε νέα ανακοίνωση, δίνοντας συνέχεια, σημειώνοντας: «Πέρασε περισσότερος από ένας χρόνος από τη συγκεκριμένη ψεύτικη, παραπλανητική και προπαγανδιστική ανακοίνωση της Ομόνοιας και του κ. Παπασταύρου, χωρίς ο ίδιος να ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ όπως διατυμπάνιζε εκείνη την περίοδο». Και πρόσθεσε: «Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας ξέχασε ότι συμμετείχε στην Ευρώπη και καρπώθηκε εκατομμύρια εξαιτίας της γνωστής συμφωνίας των ομάδων την οποία επίσης ξεχνά και αμελεί να αποπληρώσει».

Ακόμη, ο σύλλογος της Λεμεσού έδωσε και συνέχεια χθες, παρουσιάζοντας με εικόνα και ήχο «τις φάσεις με τα λάθη των Βασίλη Δημητρίου και Τιμόθεου Χριστοφή τα οποία εν τέλη καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα», απαντώντας στην ανακοίνωση της Ομόνοιας που καταγράφουν 14 φάσεις που θεωρούν ότι ήταν σε βάρος της. Και σημειώνει: «Έτσι όπως μας θέλετε εσείς, ποτέ δεν θα γίνουμε εμείς!» και προσθέτει: «Επειδή το ψέμα και η προπαγάνδα είναι στο αίμα μερικών αλλά όχι για εμάς». Και κατέληξε με υστερόγραφο: «Την τελεία θα την βάλουμε εμείς, γιατί οι σκιές και τα ψέματα σας είναι πολλά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ