aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠυρά Μίντο κατά Σαλάχ: «Έπρεπε να τιμωρηθεί»

Πυρά Μίντο κατά Σαλάχ: «Έπρεπε να τιμωρηθεί»

Τη δική του άποψη για το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ είχε ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου, εξέφρασε ο Μίντο.

Ο παλαίμαχος άσος εξαπέλυσε πυρά κατά του σταρ της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας ότι η απόφασή του να παραστεί στο γάμο του αδερφού του στο Κάιρο, έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των συμπαικτών του.

«Ξέρω ότι ενδέχεται να δεχθώ επίθεση μετά τα σχόλιά μου, αλλά πρέπει να το κάνω. Ο Μοχάμεντ Σάλαχ έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παρέστη στο γάμο του αδερφού του λίγες μέρες πριν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, δείχνοντας μεγάλη αμέλεια για τα μέτρα που ελήφθησαν για την πρόληψη του κοροναϊού και το αποτέλεσμα ήταν ότι μολύνθηκε.

Η παραμέλησή του οδήγησε την αιγυπτιακή ομάδα να χάσει έναν σημαντικό παίκτη σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και χρόνο, και επίσης διακινδύνευε την υγεία των συμπαικτών του.

Δεν έπρεπε να είναι παρόντας στο γάμο, ειδικά εκείνη την εποχή. Ο γάμος περιελάμβανε περισσότερα από 800 άτομα, και οι μισοί από αυτούς τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν», ήταν τα λόγια του Μίντο στο Al-Nahar TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ