aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠυρ και μανία με την παραπομπή Καταλά-Ιδιάκεθ

Πυρ και μανία με την παραπομπή Καταλά-Ιδιάκεθ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πιο κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Καταλά

Για την παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή των Καταλά και Ιδιάκεθ: «Τι να προσθέσω για τις παραπομπές του αρχηγού και του προπονητή μας; Το θεωρούμε το λιγότερο απαράδεχτο. Προκαλώ οποιοδήποτε να δει το περιβόητο στιγμιότυπο, και να μας αποδείξει, γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι αστεία η παραπομπή. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από τον τηλεοπτικό φακό. Πάνω στην φάση κάνει κάποια κίνηση, αλλά δεν κάνει κάτι τέτοιο. Έχω ξαναπεί, με κάτι τέτοια βγαίνεις από τα ρούχα σου. Να μην προχωρήσουμε και στον προπονητή. Πάει στην συνέντευξη Τύπου, τι να πει; Να μην μιλάει; Αυτό θέλουν για να μην μας παραπέμψουν;»

Για το ότι έχουν υπογραφεί και συμφωνήσει με όλα αυτά: «Είναι θέμα προς προβληματισμό. Το έχω ξαναπεί. Πρέπει να το δούμε ξανά».

Για το πώς θα κινηθούν: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα προστατεύσουμε τους παίχτες και τα συμφέροντα της ομάδας μας. Θα δούμε. Αντιλαμβάνεστε ότι έγινε η ενημέρωση, σας μεταφέρω και την απορία, γιατί συνέβη κάτι τέτοιο; Περιμένουμε αν θα μας ενημερώσει κάποιος. Που είδε ο Αθλητικός Δικαστής το φτύσιμο, δεν ξέρω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ