aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨυχωμένη Χιρόνα, υπέταξε τη Σεβίλλη και ανάσανε!

Ψυχωμένη Χιρόνα, υπέταξε τη Σεβίλλη και ανάσανε!

Βρισκόταν πεσμένη στα… σχοινιά, αλλά ξεγλίστρησε και μπορεί να αισθάνεται καλύτερα. Ο λόγος για τη Χιρόνα, που εξέπεμπε περίσσιο πάθος και υπέταξε τη Σεβίλλη, 1-0 εντός έδρας, για να κάνει τεράστιο βήμα παραμονής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, αλλά στο 36’ τους σταμάτησε το δοκάρι σε κεφαλιά του Μπερνάρντο. Οι Καταλανοί κυριαρχούσαν και πίεζαν τους «νερβιονένσες», που είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η υπεροχή της ομάδας του Σακριστάν καρποφόρησε στο 62’, με τον Πόρτου να συνεργάζεται άψογα με τον Πονς και να στέλνει την μπάλα στην κενή εστία για να γράψει το 1-0.

Στο εναπομείναν διάστημα, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κάπως και προσπάθησαν να ανταποδώσουν, όμως δεν είχαν το απαιτούμενο καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Ως εκ τούτου, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και χάρισε στη Χιρόνα την πρώτη νίκη της ύστερα από 6 διαδοχικές ήττες.

Παράλληλα, οι Καταλανοί ανέβηκαν στους 37 πόντους και ξέφυγαν από τη διακεκαυμένη ζώνη. Από την άλλη, η Σεβίλλη υπέστη μια ήττα-πισωγύρισμα και δυσκολεύει αρκετά η υπόθεση-4η θέση. Στο φινάλε μάλιστα αποβλήθηκε για τους «νερβιονένσες» ο χαφ Μπανέγα.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 27/4
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 1-1
(41’ Μπενιάτ – 45’ Μπαστόν)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ 1-0
(65′ αυτ. Χοακόιν)

Λεγκανές-Θέλτα 0-0

Μπαρτσελόνα-Λεβάντε 1-0
(61’ Μέσι)

Κυριακή, 28/4

Βαλένθια-Εϊμπάρ 0-1

(93’ Σάρλες)

Χιρόνα-Σεβίλλη 1-0
(62′ Πόρτου)

Σοσιεδάδ-Χετάφε (17:15)

Βιγιαρεάλ-Ουέσκα (19:30)

Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45)

Δευτέρα, 29/4
Μπέτις-Εσπανιόλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ