aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ψωνίζει» ξανά από την Στεάουα ο Απόλλωνας

«Ψωνίζει» ξανά από την Στεάουα ο Απόλλωνας

Μετά τον Γιάκολις που ήρθε στον Απόλλωνα την περσινή περίοδο ως δανεικός, ο Απόλλωνας φέρνει ένα ακόμα παίκτη από την Ρουμανική ομάδα.

Πρόκειται για τον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ, Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό ο οποίος την περσινή περίοδο έφτασε μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο η μετεγγραφή του το περασμένο καλοκαίρι σκάλωσε στις οικονομικές απαιτήσεις που αξίωνε η Στεάουα για τον παραχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Το ‘χει η μοίρα του…

Ο Ντε Αμορίμ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο ή δανεικό με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε για 6 μήνες δανεικός στην Κάϊσερισπορ με την οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ έδωσε και 1 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος με Ρουμάνικο διαβατήριο είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2016 από στην Άστρα, με την Στεάου να πληρώνει τότε 700.000 για να τον αγοράρει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ