aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ψήνεται επιστροφή Πεπ στην Μπάγερν»!

«Ψήνεται επιστροφή Πεπ στην Μπάγερν»!

Και ξαφνικά… Πεπ!

Στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με τη «Sport Bild», η αποκαλύπτει ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε επισκεφτεί πριν από λίγους μήνες το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Γερμανίας, προκειμένου να συζητήσει με άτομα της διοίκησης.

Το κορυφαίο γερμανικά Μέσο, το οποίο έρχεται να ταράξει τα… νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με το σημερινό του πρωτοσέλιδο, βασίζει το συγκεκριμένο σενάριο στην επιθυμία της οικογένειας του Καταλανού τεχνικού να επιστρέψει στο Μόναχο (όπου συνεχίζουν να διατηρούν διαμέρισμα). Η ζωή στο Μάντσεστερ φαίνεται πως τους έχει κουράσει, την ώρα που και ο Γκουαρντιόλα (έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» μέχρι το 2021) δεν φέρεται να είναι ικανοποιημένος με την -ευρωπαϊκή- πορεία της ομάδας του.

Πάνω σε αυτά θέλουν να πατήσουν και οι ιθύνοντες της Μπάγερν, οι οποίοι είχαν δει τον Πεπ να μην… κλείνει πίσω του την πόρτα -τουλάχιστον στην Bundesliga-, όταν είχε αποχωρήσει το 2016. «Θα επιστρέψω εδώ στη Γερμανία, ίσως και ως προπονητής», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο 48χρονος τεχνικός.

Πάντως, το διάστημα που ακολούθησε της απομάκρυνσης του Νίκο Κόβατς, έχουν γραφτεί μία σειρά από ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των Βαυαρών, με αυτά που «επιβιώνουν» μέχρι στιγμής να είναι των Τόμας Τούχελ και Έρικ τεν Χαγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ