aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨήφος εμπιστοσύνης στο Δ.Σ. και η συνάντηση με πρώην επιφανείς παράγοντες

Ψήφος εμπιστοσύνης στο Δ.Σ. και η συνάντηση με πρώην επιφανείς παράγοντες

Στις 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Γενική-Εκλογική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας και ενόψει αυτής, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σύσκεψη στη Χοιροκοιτία μεταξύ τωρινών και πρώην επιφανών παραγόντων.

Όπως πληροφορηθήκαμε, αυτό είναι κάτι που γίνεται καθεχρονικά, λίγες μέρες πριν από κάθε συνέλευση. Με σκοπό αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δεν βρίσκονται στο Δ.Σ., αλλά διαχρονικά είναι κοντά στον προσφυγικό σύλλογο και βοηθάνε με διάφορους τρόπους, να ενημερώνονται για της προθέσεις των μελών της διοίκησης, το πλάνο της νέας σεζόν και τον προγραμματισμό και να εκφράζουν τις δικές τους απόψεις λόγω της εμπειρίας τους.

Μάλιστα, αξιολογούνται οι προθέσεις όσων θέλουν να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε η Νέα Σαλαμίνα να κάνει βήματα προς τα μπροστά και να βοηθηθεί το Δ.Σ., με στόχο να καθιερωθεί η ομάδα στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ενόψει της Γενικής-Εκλογικής Συνέλευσης υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει το Δ.Σ. με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις και σιγουριά ότι θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ