aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνεται ο Λέβι

Ψάχνεται ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέχρι σήμερα στα φιλικά που έδωσε η Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι έχει δοκιμάσει σχήμα και με έναν αλλά και με δύο επιθετικούς, με το 4-2-3-1 και το 4-4-2 αντίστοιχα. Όπως φαίνεται, ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να δουλέψει και με τα δύο συστήματα και αναλόγως του αντιπάλου που θα έχει απέναντί του θα χρησιμοποιεί και το σύστημα που ο ίδιος θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του.

Στο πρώτο φιλικό με τον Ολυμπιακό η «Κυρία» έπαιξε με έναν επιθετικό στην κορυφή. Κόντρα στην Αλκή για ένα ημίχρονο δοκίμασε σχήμα με έναν προωθημένο φορ και στο δεύτερο ημίχρονο δύο στράικερ. Με τον ΠΑΟΚ οι κυανόλευκοι έπαιξαν με ένα φορ κορυφής, ενώ στο τελευταίο φιλικό με την Πέλιστερ, ο Λέβι πρόβαρε το 4-4-2 με τους δυο επιθετικούς.

Οι πιο πάνω κινήσεις του Ισραηλινού τεχνικού φανερώνουν τους ενδοιασμούς του αναφορικά με το σύστημα στο οποίο θα δώσει έμφαση. Ψάχνεται στην ουσία για να δει ποιο ταιριάζει περισσότερο με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και με ποιο θα μπορέσει η ομάδα του να βγάλει περισσότερα στο γήπεδο. Λογικά οι δοκιμές θα συνεχιστούν και στα επόμενα φιλικά.

Κάτι που είναι στο μυαλό του Λέβι είναι να δουλέψει και με τα δυο συστήματα για να έχει περισσότερες λύσεις και να είναι και πιο ευέλικτη η ομάδα του. Υπάρχουν παιχνίδια άλλωστε που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να αλλάξει τα πλάνα του. Ο Λέβι θέλει να μπορεί να το κάνει αυτό και να μπορούν και οι παίκτες του να είναι σε θέση να ανταποκριθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ