aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ψάχνεται» για Κασίγιας η Λίβερπουλ!

«Ψάχνεται» για Κασίγιας η Λίβερπουλ!

Έτοιμη να «χτυπήσει» την πόρτα της Πόρτο για τον Ίκερ Κασίγιας είναι η Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει μια σίγουρη λύση κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι απογοητευμένος με τις εμφανίσεις των Μινιολέ και Κάριους, και σύμφωνα με την ισπανική «El Pais» θεωρεί πως ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα του.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» ποντάρουν στο γεγονός πως οι «δράκοι» θέλουν να πουλήσουν τον Κασίγιας τον Ιανουάριο για να γλυτώσουν από τον παχυλό μισθό του (5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο), ούτως ώστε να αποφύγουν τυχόν προβλήματα με το Financial Fair Play. Βέβαια, η Λίβερπουλ δεν «παίζει» μόνη της αφού ενδιαφέρον για τον Ισπανό τερματοφύλακα έχει δείξει και η Νιουκάστλ του συμπατριώτη του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξει κίνηση και από συλλόγους του MLS αλλά και τα «μεγάλα» πορτοφόλια της Ασίας (π.χ Κίνα, Κατάρ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ