aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει τρόπους αντίδρασης

Ψάχνει τρόπους αντίδρασης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ συνεδρίασε χθες αργά το απόγευμα και εξέτασε όλα όσα έχουν ακολουθήσει της ήττας από τον Απόλλωνα. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου και των βοηθών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι έγιναν λάθη τα οποία επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Βέβαια, από την άλλη, αναγνωρίζουν ότι δεν είναι μόνο η διαιτησία που κόστισε την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και το ότι η δική τους ομάδα δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, παρουσιάζοντας σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης.

Στη συνεδρία αναλύθηκαν όλες οι φάσεις στις οποίες αδικήθηκε η ΑΕΚ από τη διαιτησία, στο παιχνίδι του Τσιρείου ώστε να αποφασιστεί αν θα καταγγελθεί ή όχι η διαιτησία. Πέρα όμως από αυτό το κομμάτι έγινε συζήτηση και για τα άλλα αγωνιστικά θέματα που απασχολούν, όπως και για κάποια διαφορετικά θέματα που ήταν στην ατζέντα προς συζήτηση.

Αυτό που προέχει για τους κιτρινοπράσινους είναι να βρεθεί ο τρόπος για να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Το ντέρμπι που ακολουθεί, με τον ΑΠΟΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα», θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο. Από τη μια, αν έρθει η νίκη, η ΑΕΚ θα ελπίζει για τον τίτλο, ενώ από την άλλη, θα κάνει σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, που εδώ που βρίσκεται είναι και ο πιο ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να έχει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το κλίμα στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή δεν είναι και το καλύτερο και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα προσπαθήσει στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει και στο κομμάτι της ψυχολογίας, έτσι ώστε οι παίκτες του να παρουσιάσουν άμεσα την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτό που θέλουν όλοι στην ΑΕΚ είναι την άμεση αντίδραση μετά τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών και την επάνοδο στις νίκες. Θέλουν να δείξει η ομάδα ότι διαθέτει την προσωπικότητα και την ποιότητα να σταθεί όρθια μέσα από τις δυσκολίες που βρίσκει στο δρόμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ