aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει τον φορ της διαφοράς…

Ψάχνει τον φορ της διαφοράς…

Ο Καρλάο, κακά τα ψέματα, έκανε τη μεγάλη διαφορά στην επίθεση για τη Νέα Σαλαμίνα από τον Ιανουάριο και μετά. Με τα γκολ του ο Βραζιλιάνος επιθετικός βοήθησε σημαντικά τη Νέα Σαλαμίνα, όχι απλώς να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής αλλά να κερδίσει και τις εντυπώσεις.

Η απόφασή του να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους δημιουργεί ένα μεγάλο κενό. Γι’ αυτό και ο Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην αναζήτηση του επιθετικού που θα αντικαταστήσει επάξια το κενό που άφησε ο Βραζιλιάνος.

Αποκτήθηκε και ο Σικόρσκι, που πέρσι ήταν στην Πάφο και έδειξε καλά στοιχεία, όμως στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν άλλον έναν επιθετικό, που βάσει βιογραφικού και εμπειρίας θα έχει το εύκολο γκολ. Εκεί εστιάζεται η προσοχή του Ελλαδίτη τεχνικού και δεν θέλει να κάνει βεβιασμένη κίνηση αλλά να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του.

Την ίδια ώρα, η παραχώρηση του Κούσουλου στην Ομόνοια δημιούργησε κενό και στο κέντρο της άμυνας. Γι’ αυτό και στη Νέα Σαλαμίνα αξιολογούν ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκτηθεί ένας που θα καλύψει το κενό του διεθνούς άσου. Ενδέχεται η επιλογή να αφορά σε ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος, όπως δηλαδή και ο Κούσουλος. Όπως και στην περίπτωση του επιθετικού, έτσι και με αυτήν του κεντρικού αμυντικού, η τακτική είναι να μη γίνονται βεβιασμένες κινήσεις για να μειωθεί το ρίσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ