aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει τη νίκη 35 μέρες μετά!

Ψάχνει τη νίκη 35 μέρες μετά!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση με τον Απόλλωνα ήταν πολύ καλή, όμως αυτό το παιχνίδι για την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και τώρα το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη σήμερα απέναντι στον Εθνικό. Η ΑΕΛ έχει «κολλήσει» σε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες (ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Δόξα και Απόλλωνα) και έχει την ευκαιρία το απόγευμα να επιστρέψει στις νίκες. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, γιατί ο Εθνικός μπορεί να βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας, όμως θα κυνηγήσει την έκπληξη αυξάνοντας τις ελπίδες τους για διεκδίκηση της παραμονής στην Κατηγορία.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους με κάρτες Μιτρέα, Μπενίτεθ και Αβραάμ. Εκτός είναι και ο τραυματίας Μάριος Ηλία. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Αϊρόσα και Γουίλερ. Στη θέση στα στόπερ, δίπλα από τον Λαφράνς, αναμένεται να αγωνιστεί ο Τεϊσέιρα, ενώ η μοναδική γραμμή που τα πρόσωπα θα είναι ίδια με αυτή κόντρα στον Απόλλωνα είναι η μεσαία. Σοάρες, Φιντέλις και Σίλβα θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα. Εκεί που υπάρχουν ερωτηματικά είναι στην επίθεση, όπου τόσο ο Μαύρου, όσο και ο Αρουαμπαρένα έχουν πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού. Πήγε πολύ καλά και ο Σάσι με τον Απόλλωνα, όμως είναι απαραίτητοι και οι δύο ακραίοι, ο Άλνταϊρ και Μέσκα.

Το θετικό είναι πως, όλοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση και αυτό ανεβάζει τις πιθανότητες της ΑΕΛ να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη διάκριση στο πρωτάθλημα. Ο απρόσμενος αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου δεν της αφήνει άλλα περιθώρια από το να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να ρίξει το βάρος στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Κρίνοντας από τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Μπαλταζάρ, θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια και τους Αϊρόσα και Γουίλερ στα άκρα της άμυνας. Ο Λαφράνς και ο Τεϊσέιρα θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή, οι Σίλβα, Σοάρες και Φιντέλις, με τους Μέσκα και Σάσι στα άκρα και έναν από τους Μαύρου ή Αρουαμπαρένα στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ