aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει τερματοφύλακα η Τσέλσι, δεν πείθει ο Κέπα

Ψάχνει τερματοφύλακα η Τσέλσι, δεν πείθει ο Κέπα

Νέο τερματοφύλακα θέλει να βρει η Τσέλσι για να της προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια. Οι εμφανίσεις του Κέπα Αριθαμπαλάγα έχουν αυξήσει την κριτική και τον προβληματισμό των «Μπλε», καθώς έχει υποπέσει σε σημαντικά λάθη μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς θα προβεί σε απόκτηση νέου τερματοφύλακα, ακόμα και αν δεν καταφέρει να πωλήσει τον Κέπα. Ο 25χρονος γκολκίπερ μετά τις κακές εμφανίσεις του, είδε τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον αφήνει στον πάγκο τον Φλεβάρη.

Οι μεταγραφικοί στόχοι για τη θέση του τερματοφύλακα θα επιλεχθούν από τον Πετρ Τσεχ και τον πρώην προπονητή γκολκίπερ Κριστόφ Λολισόν, ο οποίος ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ. Ο Τσεχ και ο Λολισόν θα δημιουργήσουν δύο ξεχωριστές λίστες για μεταγραφικούς στόχους τερματοφυλάκων: μία λίστα για την περίπτωση παραμονής του Κέπα στην ομάδα και μία για το ενδεχόμενο πώλησής του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, η Τσέλσι κατέβαλλε 80 εκ. ευρώ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο το καλοκαίρι του 2018, μια μεταγραφή που αποτελεί την ακριβότερη για τη θέση του γκολκίπερ παγκοσμίως. Τέλος, ενδεχόμενη απόκτηση γκολκίπερ θα αποτελέσει τρίτη μεταγραφή για τους «Μπλε», μετά την απόκτηση του Χακίμ Ζιγιές και του Τίμο Βέρνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ