aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει παρθενικό γκολ και νίκη η Νέα Σαλαμίνα

Ψάχνει παρθενικό γκολ και νίκη η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με… στοιχειωμένο σπίτι μοιάζει για τη Νέα Σαλαμίνα το «Αμμόχωστος» στην τρέχουσα σεζόν. Τέσσερα ματς έδωσαν οι ερυθρόλευκοι στην έδρα τους και όχι μόνο δεν κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης, αλλά δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ.

Αυτό κι αν είναι είδηση. Ούτε ένα γκολ. Τρεις ήττες και μιαν ισοπαλία μετρά η ομάδα της Αμμοχώστου. Έχασε από τον Απόλλωνα (0-3), από τον ΑΠΟΕΛ (0-4) και την ΑΕΚ (0-1), ενώ εξήλθε ισόπαλη με τον Άρη (0-0).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν άλλη μια δύσκολη αποστολή αύριο αφού φιλοξενούν την Ομόνοια, από την οποία τα τελευταία 10 χρόνια κατάφεραν να αποσπάσουν μόλις μιαν ισοπαλία. Μετρούν 8 ήττες. Θα επιδιώξουν να βάλουν ένα τέλος, τόσο στο αρνητικό σερί στην τρέχουσα σεζόν στην έδρα τους όσο και στην παράδοση με αντίπαλο την ομάδα της Λευκωσίας.

Με τον Βεργέτη στον πάγκο της, η Νέα Σαλαμίνα παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης, παρόλο που στα τελευταία δύο ματς δέχθηκε ισάριθμες ήττες, μάλιστα χωρίς να σκοράρει (ΑΕΚ 0-1, ΑΕΛ 0-3). Θα επανέλθει αύριο στις επιτυχίες ή θα απογοητεύσει και πάλι τον κόσμο της; Την απάντηση θα τη δώσουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Την Κυριακή θα επιστρέψει στην Κύπρο ο Τσινκουίνι, που ως γνωστόν μετέβη στην πατρίδα του με άδεια της διοίκησης για να δει τον πατέρα του που είναι άρρωστος. Ο Ιταλός, λοιπόν, δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με την Ομόνοια, όπως και ο Τσίνα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η απουσία του τελευταίου οδηγεί τον Βεργέτη σε αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αναμένονται κι άλλα νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στην ΑΕΛ. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα καταλήξει ο Ελλαδίτης στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ