aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΨάχνει αντίδραση και απεγκλωβισμό

Ψάχνει αντίδραση και απεγκλωβισμό

Σε δύσκολη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική θέση βρίσκεται η Ανόρθωση. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρώτη εξάδα θα χρειαστεί να περάσουν αύριο νικηφόρα από το «Αμμόχωστος», επικρατώντας στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Σίγουρα, η εικόνα που παρουσίασε η Ανόρθωση στα πλείστα της παιχνίδια, δεν έπεισε σε καμία περίπτωση και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Ρόνι Λέβι προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή χημεία με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια, είναι φανερό ότι υπάρχει βελτίωση. Βελτίωση η οποία όμως ακόμη δεν έχει οδηγήσει την Ανόρθωση σε καλύτερες μέρες. Της δίνει όμως μια καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια. Γι’ αυτό άλλωστε και η αναμέτρησή της με τη Νέα Σαλαμίνα είναι εξαιρετικά σημαντική και άπαντες θέλουν εδώ και τώρα τρίποντο για να επιστρέψουν τα πλατιά χαμόγελα μετά από καιρό.

Ο Ρόνι Λέβι, πέρα από την απουσία του τιμωρημένου Καρλίτος, δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα, μιας και χθες όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η απουσία του Καρλίτος θα φέρει όπως όλα δείχνουν τον Κολούνγκα στο αρχικό σχήμα, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Οικονομίδης στα χαφ για να παίξει στο «φτερό» ο Ράγιος.

Ένας ποδοσφαιριστής που αμφισβητήθηκε πιθανόν όσο κανείς άλλος από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Ρίος Ρέινα. Στο τελευταίο παιχνίδι, ο Ισπανός αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Γκιγέρμε Σάντος και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Η εμφάνισή του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν αποκλείεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα μιας και ο Λέβι δίνει ευκαιρίες στους παίκτες του άμα βλέπει βελτίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ