aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβληματίζει το σερί αφλογιστίας

Προβληματίζει το σερί αφλογιστίας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τα δυο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει και να παλέψει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ. Η βαριά ήττα εντός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ (0-3) σε συνδυασμό με το 0-0 με τη Δόξα εκτός, έχουν αφήσει κάπως πίσω την «Κυρία», η οποία θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και αυτό θα γίνει μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών στο αυριανό ντέρμπι. Το αρνητικό είναι ότι στα τελευταία δυο ματς η ομάδα έβγαλε στο γρασίδι δείγμα των μεγάλων της αδυναμιών στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να είναι χωρίς γκολ στα τελευταία 180 λεπτά και να ψάχνεται να βρει λύσεις και τρόπους να επανέλθει.

Ο Καμαρά δεν μπορεί να βοηθήσει στον βαθμό που τον θέλει η Ανόρθωση και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Λέβι, ο οποίος δεν αποκλείεται να παίξει με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα δούμε τον Αμπντουλάγιεφ και τον Καλό στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής, ενώ πολύ σημαντική έως και καταλυτική είναι η επιστροφή του Ζοάο Βίκτορ ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας από την αρχή της σεζόν και η παρουσία του στο γήπεδο είναι υπερπολύτιμη και κάτι παραπάνω από σημαντική. Όσον αφορά την αμυντική γραμμή με την πολύ πιθανή απουσία του Σιεού, αποτελεί τεράστιο ερωτηματικό το τι θα πράξει ο Λέβι. Επιλογές δεν υπάρχουν και φαίνεται ότι θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που ίσως να εμπεριέχει και αρκετό ρίσκο. Το ιδανικό θα ήταν να προπονηθεί σήμερα ο Νιγηριανός και να είναι σε θέση να παίξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ