aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβληματισμός υπάρχει στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά όχι πανικός…

Προβληματισμός υπάρχει στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά όχι πανικός…

Η ήττα από την Ομόνοια (0-3) ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη Νέα Σαλαμίνα. Προηγήθηκαν αυτές από την Πάφο και τον Απόλλωνα.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο στο τελευταίο ματς, ήταν η ευκολία με την οποία η ομάδα του Πουρσαϊτίδη δέχθηκε τα γκολ αλλά και για το γεγονός ότι δεν έβγαλε αντίδραση. Ο προβληματισμός είναι έντονος, όμως σε καμιά περίπτωση δεν τους πιάνει πανικός αφού γνωρίζουν πως υπάρχουν δυνατότητες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Όταν δέχεσαι τρεις συνεχόμενες ήττες σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και απ’ κει και πέρα θα συγκεντρωθούμε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουάριου για να βγει πιο δυνατή η ομάδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βοηθήσει, όλοι κρινόμαστε τα αποτελέσματα είναι εκεί και θα γίνουν προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο». Δεν θέλησε να επεκταθεί στο κεφάλαιο προσθαφαιρέσεις.

Όσον αφορά στον Ελουντού και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων, σχολίασε: «Δεν υπάρχει ούτε βολιδοσκόπηση, ούτε πρόταση. Είμαστε ένα συμβούλιο ανοικτό στο να ακούσουμε προτάσεις, αξιολογούμε ανάλογα».

Εάν στη Νέα Σαλαμίνα συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο, είπε ο Λάζος: «Εξαρτάται από την περίπτωση. Θα δούμε με διαφορετικό μάτι μια περίπτωση που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι και διαφορετικά μια άλλη. Θα δούμε και το οικονομικό, πόσα χρήματα θα πάρουμε για να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ