aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβληματισμός, όχι απογοήτευση στην ΑΕΚ

Προβληματισμός, όχι απογοήτευση στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προβληματισμό έφερε στις τάξεις της ΑΕΚ η πρώτη ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε στη μετριότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ομόνοια (1-2), οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ήταν λες και δεν μπήκαν στο γήπεδο. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις μέτριες εμφανίσεις που προηγήθηκαν με ΑΠΟΕΛ (1-1) και ΑΕΛ (2-1), οι οποίες όμως δεν κόστισαν τόσο βαθμολογικά, είναι αναμενόμενο να υπάρχει προβληματισμός, όχι όμως και απογοήτευση.

Άλλωστε η ΑΕΚ παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μέσα από τα παιχνίδια που έρχονται θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες.

Απέναντι στο «τριφύλλι», οι κινήσεις του Ιδιάκεθ από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την ΑΕΚ, δεν έφεραν όμως στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα που έχει η ομάδα είναι βατό, καθώς δεν θα δώσει ντέρμπι μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ οι άλλες ομάδες των υψηλών στρωμάτων θα αγωνιστούν μεταξύ τους και κάποιες θα χάσουν βαθμούς.

Χθες η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις με τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί κόντρα στην Ομόνοια ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους άλλους να προπονούνται. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι απείχε από την προπόνηση, επειδή δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι και είχε ζαλάδες. Προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, αν και δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ερμή.

Οι κιτρινοπράσινοι επικεντρώθηκαν στο ματς με τους «φτεροπόδαρους» και μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Ιδιάκεθ είναι η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της πρωτιάς στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Βάσκος τεχνικός περιμένει πως θα ανεβάσουν την απόδοσή τους οι ποδοσφαιριστές και πως θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, αποφεύγοντας λάθη σαν και αυτά που έκαναν απέναντι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ