aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβληματισμός ναι, πανικός όχι

Προβληματισμός ναι, πανικός όχι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το να μην σκοράρεις σε τέσσερα παιχνίδια είναι σίγουρα κάτι το οποίο προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της Ανόρθωσης. Ειδικά όταν πλησιάζουν και τα παιχνίδια κυπέλλου όλοι στην «Κυρία» θέλουν να δουν την ομάδα να ανεβάζει στροφές και όχι να πέφτει αγωνιστικά.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε δύο τετ-α-τετ. Ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, δεν είναι εύκολο να παίζεις με παίκτη λιγότερο. Κάποια πράγματα που δούλεψαν φάνηκαν στο γήπεδο, έτρεξαν περισσότερο. Το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί όμως αν συνεχίσουμε με εμφανίσεις όπως αυτή θα έρθει η ώρα που θα στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα», ανέφερε για το ματς με την ΑΕΛ ο Σάββας Πηλακούτας.

Είναι φανερό ότι στην Ανόρθωση υπάρχει προβληματισμός αλλά σε καμία περίπτωση δεν πανικοβάλλονται. Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, πρόσθεσε: «Είναι η καλύτερη από πλευράς ψυχολογικής και αγωνιστικής κατάστασης ομάδα στο πρωτάθλημα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και χωρίς δικά μας λάθη μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ