aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβληματισμένος ο Πουρσαϊτίδης: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση…»

Προβληματισμένος ο Πουρσαϊτίδης: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση…»

Εμφανώς προβληματισμένος αλλά και απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουτσαϊτίδης, μετά την ήττα από τον Εθνικό. Αυτή είναι η τρίτη ήττα για την ομάδα της Αμμοχώστου, στις τέσσερις αγωνιστικές της τρέχουσας σεζόν (πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό). Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο της Σαλαμίνας. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ήταν το καλύτερο που κάναμε ως τώρα, με πολλές τελικές αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχθήκαμε, δυστυχώς σκοτείνιασαν όλα για όλους μας. Σήμερα αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά και την διοίκηση να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι ώρα για βεβιασμένες κινήσεις.

Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και πρέπει να δούμε το καλύτερο της Νέας Σαλαμίνας. Εξακολουθώ να πιστεύω στα παιδιά. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με την ΑΕΛ το οποίο θεωρώ ότι θα δείξει πολλά για τις αντοχές και την συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Γιώτη και τον Εθνικό για το φοβερό ξεκίνημα, δίκαια είναι εκεί. Ένα μεγάλο συγγνώμη ξανά στον κόσμο μας και ελπίζω να αλλάξουμε γρήγορα νοοτροπία και την εικόνα μας».

Για το τι έφταιξε, απάντησε: «Δεν είναι ώρα να ρίξουμε ευθύνες και να πούμε τι έφταιξε. Όπως είπα αναλαμβάνω την ευθύνη για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνουμε το τεχνικό τιμ για να δούμε τι έφταιξε, για να διορθώσουμε αυτά που πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ