aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλημα -ξανά- με τον Μπανταλόφσκι!

Πρόβλημα -ξανά- με τον Μπανταλόφσκι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρόνι Λέβι, ενόψει ΑΠΟΕΛ, προέκυψε θέμα με τον Ιβάν Μπανταλόφσκι. Ο Βούλγαρος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και για την ώρα η συμμετοχή του στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας, κρίνεται αμφίβολη. Θυμίζουμε ότι ο Βούλγαρος αμυντικός, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν 100% έτοιμος αλλά αγωνίστηκε, χωρίς να δείχνει να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πλέον, στην Ανόρθωση κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν νεότερα από την πορεία της θεραπείας του παίκτη, ώστε να διαπιστώσουν αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο του Ισραηλινού τεχνικού. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ, τότε αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές από την τεχνική ηγεσία. Το πιο πιθανό είναι ο Σιβού να μετακινηθεί σε ρόλο δεξιού μπακ και να ξεκινήσει ως βασικός ο Γκάντσεφ στη μεσαία γραμμή. Ο Λέβι θα περιμένει μέχρι και την αυριανή προπόνηση τον Μπανταλόφσκι έτσι ώστε να αποφασίσει το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του στο ντέρμπι και σε ποιους θα υπολογίζει.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζει ο Αντρέ Άλβες που είναι στη Βραζιλία λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, όμως έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του προπονητή του. Αν προλάβει και επιστρέψει σήμερα θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα τεθεί εκτός αποστολής.

Το μεθαυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ανόρθωση καθώς είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και θέλει να αποδείξει ότι έχει τα φόντα να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του φετινού πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από το ταξίδι στη Μαδρίτη και το ματς με την Ρεάλ, ίσως φέρει κάποια κούραση στους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί η «Κυρία», για να αυξήσει τις πιθανότητες της για να φύγει από το ΓΣΠ με ένα μεγάλο «διπλό». Αισιοδοξία υπάρχει και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.

Στην ενδεκάδα ο Αράζ

Την ευκαιρία να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης θα έχει ο Αράζ Αμπντουλάγεφ, στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Όλα δείχνουν ότι ο Αζέρος, μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Άρη, στο δεύτερο ημίχρονο, μεθαύριο θα πάρει φανέλα βασικού και θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών της «Κυρίας» από τη δεξιά πλευρά. Σημαντικός στην επιθετική αλυσίδα της Ανόρθωσης είναι επίσης ο Σεκού Σισέ, ο οποίος αρχίζει και ανεβάζει ρυθμό. Ο κόσμος περιμένει πλέον πολύ περισσότερα από τον έμπειρο φορ. Άλλωστε έχει τα φόντα και τις δυνατότητες για να κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ