aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλημα που… βγάζει μάτια

Πρόβλημα που… βγάζει μάτια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι προσδοκίες στη Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ μεγαλύτερες από την εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα τέσσερα ματς -ιδιαίτερα στα δυο τελευταία- και τη μικρή βαθμολογική συγκομιδή (2 βαθμούς). Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα του Λιάσου Λουκά, άλλωστε είναι κάτι που φωνάζει, είναι η αμυντική της συμπεριφορά. Δέχεται με ευκολία επιθέσεις από τον αντίπαλο, ο οποίος κάνει και με την ίδια άνεση το γκολ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι δέχθηκε 10 γκολ σε τέσσερα ματς, μάλιστα τα οκτώ στα δυο τελευταία με Δόξα και ΑΠΟΕΛ. Η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ, δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή αλλά με την όλη συμπεριφορά της ομάδας όταν αμύνεται. Εκεί είναι που επικεντρώθηκε η τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων αναζητώντας λύσεις, που θα βγάλουν την ομάδα απ’ αυτό τον βραχνά και θα της επιτρέψουν να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Το βλέμμα όλων στη Νέα Σαλαμίνα επικεντρώθηκε στο ματς της 5ης αγωνιστικής, που είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «DaNoi-Αμμόχωστος», το Σάββατο (20:00). Άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τους ερυθρόλευκους, που καλούνται να ανακάμψουν. Η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία χθες να πάρει άλλη μια γεύση από την προσεχή αντίπαλό της (απέναντι στην Ομόνοια) και στις δυο τελευταίες προπονήσεις να ετοιμάσει το πλάνο για να «χτυπήσει» το ματς.

Εξάλλου, χθες αντιπροσωπεία της διοίκησης έδωσε το «παρών» της στην προπόνηση και ανακοίνωσε μέτρα που έλαβε ώστε να αλλάξει η κατάσταση, ενώ γίνεται και προσπάθεια για να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ