aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλημα με Οκριασβίλι στην Ανόρθωση, σκέψεις για Μαργκάσα

Πρόβλημα με Οκριασβίλι στην Ανόρθωση, σκέψεις για Μαργκάσα

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τορνίκε Οκριασβίλι στον σημερινό (15/9, 19:00) εκτός έδρας αγώνα της Ανόρθωσης με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός της «Κυρίας» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ναι μεν δεν είναι ανησυχητικό, εντούτοις καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προορίζει για το αρχικό σχήμα τον συμπατριώτη του άσσο, εντούτοις εάν δεν κρίνει ότι είναι απόλυτα έτοιμος και η χρησιμοποίηση του θα εγκυμονεί κινδύνους τότε δεν θα αγωνιστεί. Εφόσον δεν πάρει φανέλα βασικού ο Οκριασβίλι πιθανόν να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Ρενάτο Μαργκάσα. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος πολυθεσίτης προπονείται κανονικά και εναπόκειται στον Τιμούρ Κετσπάγια αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Στην εστία θα είναι ο Λόρια, με τετράδα στην άμυνα τους Γκαλίτσιο (δεξιά), Εγγλέζου (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σίλντενφελντ – Βργκοτς. Ο Αρτυματάς έχει «καπαρωμένη» τη θέση στη μεσαία γραμμή, και είτε θα έχει δίπλα του τον Βασιλακάκη και πιο μπροστά τον Ράγιος σε θέση επιτελικού μέσου, είτε θα συνθέσει δίδυμο ανασταλτικών μέσων με τον Μαργκάσα και ο Βασιλακάκης θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο. Σε τέτοιο ενδεχόμενο ο Ράγιος θα παίξει στα άκρα της επίθεσης, με τον Καλτσά στην αντίθετη πλευρά και τον Ντούρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ