aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλημα για τη Λίβερπουλ: Τραυματίες οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ

Πρόβλημα για τη Λίβερπουλ: Τραυματίες οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ

H Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ για ν’ αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ στο “John Smith’s Stadium” για την 9η αγωνιστική της Premier League (20/10, 19:30).

Ο Γερμανός τεχνικός των “reds”, Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή τον Τζέιμς Μίλνερ – τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι – αλλά “πονοκεφαλιάζει” και για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρχιλ φαν Ντάικ.

Ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Χαβιέρ Αγκίρε στη νίκη (4-0) επί της Σουαζιλάνδης. Ο βοηθός τεχνικός των “φαραώ”, Χανί Ραμζί, υποστήριξε στο “Bein Sports” ότι η αρχική διάγνωση είναι τράβηγμα κι όχι θλάση.

Ο 27χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έπαιζε με πρόβλημα στα πλευρά τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν θ’ αγωνιστεί στο φιλικό των “οράνιε” με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (16/10, 21:45) για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση.

O Γιούργκεν Κλοπ θα τους περιμένει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μέχρι τελευταία στιγμή, για να διαπιστώσει εάν μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ