aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόβλεψη Βιέρι για Γουβέντους: «Εκτός Champions League, αποχώρηση Κριστιάνο και οικονομική κρίση»

Πρόβλεψη Βιέρι για Γουβέντους: «Εκτός Champions League, αποχώρηση Κριστιάνο και οικονομική κρίση»

Η Γιουβέντους βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League (5η στο -1 από τη Νάπολι) και αναζητά το δικό της 2/2, σε συνδυασμό με στραβοπάτημα(τα) των ανταγωνιστών της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Έτσι, το ντέρμπι με την κατοχυρωμένη πρωταθλήτρια Ίντερ στο Τορίνο (15/5, 19:00) αποκτά χαρακτήρα «do or die» για να μην χάσει οριστικά το τρένο της τετράδας, εξέλιξη που θα προκαλέσει σοβαρή κρίση σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τον Κριστιάν Βιέρι, μάλιστα, αυτό μοιάζει αναπόφευκτο για τη Γηραιά Κυρία. Ο παλαίμαχος Ιταλός στράικερ προέβλεψε ότι οι Νερατζούρι του Αντόνιο Κόντε θα περάσουν νικηφόρα από το «Juventus Stadium» και θα βάλουν έτσι την… ταφόπλακα στους Μπιανκονέρι, καλώντας τους να αντιμετωπίσουν τόσο την οικονομική χασούρα, αλλά και τις αποχωρήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και μιας σειράς πολλών ακόμη παικτών, σε περίπτωση που καταλήξουν στο Europa League.

«Όπως το βλέπω, η Ίντερ θα νικήσει στο Τορίνο και η Γιουβέντους δεν θα βγει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Χωρίς ποδόσφαιρο στο Champions League, ο Ρονάλντο θα αποχωρήσει και πολλοί άλλοι θα τον ακολουθήσουν, η Γιουβέντους θα περάσει σοβαρή οικονομική κρίση», δήλωσε ο άλλοτε στράικερ των Μιλανέζων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ