aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Ρόντερικ Μίλερ

Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Ρόντερικ Μίλερ

Σε προχωρημένες επαφές με τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Ρόντερικ Μίλερ είναι η ΑΕΛ. Προ ημερών δημοσίευμα στο Περού είχε σημειώσει πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την Κάρλος Στέιν, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Μάλιστα, σημειώνεται πως αναζητεί τρόπο να έρθει στο νησί μας, καθώς την εποχή του κορωνοϊού μόνο εύκολο δεν είναι να φτάσει στο νησί μας ένας ποδοσφαιριστής που ζει στη Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο αμυντικός από τον Παναμά έχει προκριθεί από τον Ντούσαν Κέρκεζ και εφόσον τηρήσει τα συμφωνηθέντα θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΛ.

Στο πρωτάθλημα του Περού που άρχισε τον Ιανουάριο και διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πρόλαβε να καταγράψει τέσσερις συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019 ήταν στην Φεϊρένσε Πορτογαλίας, όμως αγωνίστηκε μόλις μία φορά. Είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική Παναμά και σκόραρε ένα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ