aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβάδισμα πρόκρισης για Γκλάντμπαχ και Ρόμα

Προβάδισμα πρόκρισης για Γκλάντμπαχ και Ρόμα

Ένα άνετο βράδυ πέρασε στην Κωνσταντινούπολη η Ρόμα, με τους «τζιαλορόσι» να επικρατούν με 3-0 της Μπασακσεχίρ, έχοντας σκοράρει μάλιστα και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν Βερετού άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 30’, ο Τζάστιν Κλάιφερτ διπλασίασε τα τέρματα των Ρωμαίων στο 40’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Έντιν Τζέκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν μια απογοητευτική εικόνα καθόλη την διάρκεια του ματς, μην καταφέρνοντας να προβάλλουν αντίσταση στις ορέξεις των Ιταλών, οι οποίοι τους οδήγησαν στην πρώτη τους ήττα μετά από 10 παιχνίδια σε Τουρκία και Ευρώπη.

Μοιρασμένο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία ανάμεσα στην Βολφσμπέργκερ και την Γκλάντμπαχ, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα του Λαρς Στιντλ στο 60ο λεπτό.

Μάλιστα μετά το αποψινό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν οριστικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Γερμανοί συγκατοικούν στην κορυφή με την Ρόμα έχοντας από οκτώ βαθμούς.

Τα σημερινά αποτελέσματα του 12ου ομίλου
Βολφσμπέργκερ-Γκλάντμπαχ 0-1 (60’ Λαρς Στιντλ)
Μπασάκσεχιρ-Ρόμα 0-3 (30’ Τζόρνταν Βερετούτ π., 40’ Τζάστιν Κλάιφερτ, 45’ Έντιν Τζέκο)

Η βαθμολογία
Γκλάντμπαχ 8 (5-7)
Ρόμα 8 (10-4)
Μπασάκσεχιρ 7 (5-8)
Bολφσμπέργκερ 4 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική
Γκλάντμπαχ-Μπασάκσεχιρ
Ρόμα-Βολφσμπέργκερ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ