aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροβάδισμα για Ρεν σε ματσάρα, «παρωδία» Σιδηρόπουλου

Προβάδισμα για Ρεν σε ματσάρα, «παρωδία» Σιδηρόπουλου

Η Μπέτις ισοφάρισε 3-3 τη Ρεν στη Βρετάνη στο 90’, ενώ έχανε 3-1 στο ημίχρονο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League σε ένα καταπληκτικό και εντυπωσιακό ματς και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» την επόμενη εβδομάδα.

Άφησε κακές εντυπώσεις ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αφού έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους Γάλλους για να κάνουν το 3-1.

Οι Γάλλοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και η πίεση που άσκησαν στην αντίπαλη εστία έφερε άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, στο 2΄ από συνδυασμό των παικτών των γηπεδούχων και ασίστ του Ζεφάν, ο Χουνού με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι Βρετάνοι ήταν συνεχώς στην ισπανική περιοχή και είχαν και δοκάρι στ 7΄από το απευθείας φάουλ του Σαρ. Όλα αυτά έφεραν το 2-0 στο 10, όταν ο Χάβι Γκαρθία στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σε συνδυασμό των Γάλλων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 2-0.

Οι Σεβιγιάνοι βγήκαν στην επίθεση και με τυχερό πλάσε του Λο Σέλσο στο 32’ έκαναν το 2-1. Όμως, μία λάθος απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου για ανύπαρκτο πέναλτι του Γκουαρδάδο στον Σαρ, ενώ δεν υπήρξε επαφή, έδωσε την ευκαιρία στον Μπεν Αρφά να κάνει το 3-1.

Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν την εστία του Κούμπεκ. Έτσι, μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, η κεφαλιά του προωθημένου Σίντνεϊ, ύστερα από φάουλ του Χοακίν, έφερε το 3-2. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και οι παίκτες της Ρεν προσπαθούσαν να μην απειληθούν από τους Ισπανούς, ενώ φάνηκε πως χάλασε η συνοχή τους με τις αλλαγές. Όμως στο 90’, ο Κανάλες εκτέλεσε φάουλ και μετά από κεφαλιά ο Λάινεθ με πλασέ έκανε το 3-3 και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Μπέτις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ