aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτος βαθμός για Μπριζ και Μονακό (vid)

Πρώτος βαθμός για Μπριζ και Μονακό (vid)

Το ματς ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τη Μονακό έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κι έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθμό και το φαβορί για την τρίτη θέση θα ξεκαθαρίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μονακό την επόμενη αγωνιστική. Αξίζει να σημειώσουμε ότι επρόκειτο για το πρώτο παιχνίδι του Τιερί Ανρί ως προπονητή στο Champions League.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Μονακό μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο παρότι μόλις στο 13ο λεπτό είχε μια σημαντική απώλεια, καθώς ο Στέφαν Γιόβετις αποχώρησε εκτός αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό λοιπόν, δεν επηρέασε την ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία όντας πιο δραστήρια επιθετικά κατάφερε να φτάσει στο 1-0 στο 31ο λεπτό. Ο Αλεξάντρ Γκολοβίν βγήκε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Μούσα Σιλά, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και σούταρε για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά οι Μονεγάσκοι είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, όμως αυτήν τη φορά το σουτ του Σιλά έφυγε έξω, λίγα εκατοστά μακριά από το δεξί δοκάρι του Λέτιτσα. Αυτό η Μονακό το πλήρωσε, αφού στο 39′ η Μπριζ την τιμώρησε. Ο Χανς Βάνακεν βγήκε στα δεξιά και έβγαλε μια έξοχη σέντρα στον Γουέσλεϊ, ο οποίος με κεφαλιά την μετέτρεψε σε γκολ. Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογία της Μπριζ, η οποία κυνήγησε και δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο μέρος η Μπριζ έγινε το αφεντικό του παιχνιδιού, με την απόδοση της ομάδας του Ανρί να πέφτει κατακόρυφα. Μολαταύτα, οι Γουέσλεϊ και Βλίτνικ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ