aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτος τον πίστεψε ο Αντρέ Πάους!

Πρώτος τον πίστεψε ο Αντρέ Πάους!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στην Ανόρθωση πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Φύτου Κυριάκου. Ο 19χρονος (29/10/1997) ακραίος επιθετικός πήρε στο παιχνίδι με τον Εθνικό φανέλα βασικού και είχε πολύ καλή απόδοση μέχρι τη στιγμή που έγινε αλλαγή.

Ο Κυριάκου αποκτήθηκε από την ΑΕΠ τον Αύγουστο του 2014» ως «μετεγγραφική επένδυση για το μέλλον», όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε τότε ο σύλλογος. Και η αλήθεια είναι πως ο Ρόνι Λέβι υπολογίζει στο ταλέντο και θα του δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια.

Όμως, ο πρώτος που πίστεψε σε αυτόν ήταν ο Αντρέ Πάους. Πριν 20 μήνες και συγκεκριμένα την 1η Μαρτίου του 2015 ο Ολλανδός τεχνικός είχε ρίξει στα… βαθιά τον μικρό σε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (ήττα της «Κυρίας» με 2-0).

Από τότε μέχρι και σήμερα βελτιώθηκε πάρα πολύ, ωριμάζει μέρα με τη μέρα και αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό τότε δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καθιερωθεί στην ομάδας της Αμμοχώστου. Το μέλλον του ανήκει!

fytos-kiriakou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ