aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτος στόχος της Ίντερ ο Ζιρού

Πρώτος στόχος της Ίντερ ο Ζιρού

Τα… παράπονα του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως πιάνουν τόπο. Ο Ιταλός τεχνικός τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League και με το γεγονός πως έκανε ορισμένα λάθη στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ίντερ ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πρώτος στόχος των «νερατζούρι», λοιπόν, σύμφωνα με το έγκυρο «sportmediaset» είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Κόντε να θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Γάλλος φορ δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στην Τσέλσι λόγω και της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Τάμι Έιμπραχαμ και δεν θα τον… χάλαγε να βρει μία ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο. Και σύμφωνα με το «sportmediaset» έχει δώσει ήδη το πράσινο φως στους Μιλανέζους για να μιλήσουν με τους Λονδρέζους ώστε να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πέραν της περίπτωσης του Ζιρού, ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει ένα χαφ και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από την Μπαρτσελόνα. Στα υπόψιν της Ίντερ βρίσκεται, επίσης, ο νεαρός εξτρέμ της Πάρμα, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, όπως και ο συμπαίκτης του, Ματέο Νταρμιάν για το δεξί άκρο της άμυνας. Για την συγκεκριμένη θέση, υπάρχει και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ