aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτος στόχος ο Αλέγκρι για τη… νέα Νιούκαστλ

Πρώτος στόχος ο Αλέγκρι για τη… νέα Νιούκαστλ

Μια νέα εποχή… ξημερώνει για τη Νιούκαστλ, καθώς θεωρείται πια θέμα χρόνου να αναλάβει τη διοίκησή της ο Σαουδάραβας, Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν, που ετοιμάζεται να κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις για να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Η πρώτη κίνησή τους θα αφορά την άκρη του πάγκου, με τον Στιβ Μπρους να είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει και σύμφωνα με το «SportMediaset», διακαής πόθος είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός που κατόπιν δικής του επιλογής έμεινε μακριά από τους πάγκους για έναν χρόνο, έπειτα από τη θητεία του με τη Γιουβέντους, είναι η πρώτη επιλογή και φυσικά αναμένεται να του προσφερθούν όλα τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια για να αναδιοργανώσει το club.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προτεραιότητα του Ιταλού είναι μια ομάδα που θα είναι στο Champions League, αλλά με το μπάτζετ που θα του προσφερθεί, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ