aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτο τρίποντο με Μπάκα

Πρώτο τρίποντο με Μπάκα

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην φετινή La Liga πέτυχε η Βιγιαρεάλ που έφυγε με το τρίποντο (0-1) από την έδρα της Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Ανώτερη η γηπεδούχος ομάδα στο «Estadio Municipal de Butarque» στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, πίεσε για το προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Μάλιστα, με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου (49′) απώλεσε τεράστια ευκαιρία με τον Καρίγιο να αστοχεί απελπιστικά σε πέναλτι που κέρδισε για χέρι του Γκασπάρ σε προσπάθεια του Ρολάν.

Ό,τι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι συμπαίκτες του βασικού Δημήτρη Σιόβα, τον κατόρθωσαν οι φιλοξενούμενοι της Βιγιαρεάλ με τον πολύπειρο Κολομβιανό φορ Κάρλος Μπάκα να χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο (65′) για να σημειώσει το 0-1 με κεφαλιά. Στο φινάλε του αγώνα, η Λεγανές πίεσε για την ισοφάριση, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Σάντος στο 93′, αλλά το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν αυτό που έφυγε με το τρίποντο, κάνοντας «σεφτέ» για την τρέχουσα σεζόν.

Ουραγός με μόλις έναν πόντο η Λεγανές, ξέφυγε η Βιγιαρεάλ που ανέβηκε στου τέσσερις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ