aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτο ραντεβού για να συστηθεί στον κόσμο της

Πρώτο ραντεβού για να συστηθεί στον κόσμο της

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ρόστερ της για τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει αύριο η Ανόρθωση, λίγο πριν το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όπως ανακοίνωσε η «Κυρία», το φιλικό με την ομάδα της Λευκωσίας θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ μία ώρα προηγουμένως θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ και της τεχνικής ηγεσίας.

«Φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 12 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00. Μια ώρα πριν από την έναρξη του φιλικού και συγκεκριμένα στις 19:00, θα γίνει παρουσίαση του ρόστερ και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για τη σεζόν 2017-18», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, με την Ανόρθωση να ενημερώνει σχετικά: «Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά ενώ θα ανοίξει μόνο η δυτική κερκίδα. Οι κάτοχοι boxes στη δυτική και ανατολική κερκίδα θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στο box τους εάν και εφόσον αυτό είναι εξοφλημένο. Θα υπάρχει σχετική λίστα με τα ονόματα των κατόχων boxes». Η διοίκηση ενημέρωσε επίσης πως αύριο, η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι ανοιχτή τις ακόλουθες ώρες: 09:30-13:00 και από τις 17:30 μέχρι και το τέλος του φιλικού.

Μέσα από το αυριανό φιλικό παιχνίδι, ο Ρόνι Λέβι θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα που άρχισε να δουλεύει στις προπονήσεις, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Για τον κόσμο, πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσουν όλα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, μιας και είναι λογικό και αναμενόμενο, όλοι οι φίλοι της «Κυρίας» να περιμένουν μία πολύ διαφορετική ομάδα -προς το καλύτερο- στη νέα σεζόν. Μια ομάδα που θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις του κόσμου και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή χρονιά που ήταν πλήρως αποτυχημένη.

Λίγο πριν πάει στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η Ανόρθωση θα κάνει στάση στη Θεσσαλονίκη για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επίσημα το φιλικό παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί μιας και απομένουν κάποια τυπικά θέματα. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ