aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτο δείγμα βασικού σχήματος

Πρώτο δείγμα βασικού σχήματος

Μία νίκη (Μπαλκάν 6-0), μία ήττα (ΑΕΛ 0-2) και χθες προστέθηκε η ισοπαλία, στα φιλικά της Νέας Σαλαμίνας στο Πράβετς. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανήρτησε το γραφείου Τύπου τους, θα δώσουν την ερχόμενη Πέμπτη το τελευταίο τεστ επί βουλγαρικού εδάφους με την αλβανική Καστριότι.

Εικόνα από το χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε, οπότε για την παρουσία της ομάδας γνωρίζουν μόνο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του. Εκείνο που προκύπτει, όμως, είναι ότι χθες δοκίμασε για πρώτη φορά σχήμα που θυμίζει μοντάρισμα βασικής ενδεκάδας.

Κατ’ αρχάς, για ακόμη μία φορά ο σχηματισμός ήταν 3-4-3. Η τριάδα στην άμυνα αποτελείτο από τους Χριστοφίδη, Ντομίνγκες και Χατζηκωνσταντή, ενώ ο τελευταίος αντικαταστάθηκε από το τελευταίο απόκτημα Ρομάν Τζολοβάρτ, κατά το τελευταίο 15λεπτο. Όσο για τους άλλους βασικούς, τερματοφύλακας φυσικά ο Βεσελόφσκι, φουλ-μπακ οι Μιντίκκης και Κορέιρα, ανασταλτικοί χαφ οι Μαργκάσα και Νουρ, δημιουργικοί μέσοι οι Ελουντού και Τιάγκο, ενώ φορ κορυφής ήταν ο Ονουάγκμπου.

Δεν συμμετείχαν στο ματς οι Ντάνιελ Σικόρσκι και Ανδρέας Φραγκέσκου. Το χθεσινό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο δίχως τέρμα για τους ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη προπονητή. Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Βεσελόφσκι (Παπαδόπουλος 46’, Ορφέας 83’), Χριστοφίδης (Σεργίου 46’), Ντομίνγκες, Χατζηκωνσταντή (Τζολοβάρτ 75’), Μιντίκκης, Κορέιρα (Νικολάου 62’), Μαργκάσα (Κωστή 59’), Νουρ (Θεοδώρου 62’), Ελουντού (Σιαθάς 59’), Τιάγκο, Ονουάγκμπου (Παύλου 60’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ