aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρωτιά από τους Απολλωνίστες η γκολάρα του Μάρκοβιτς! (vid)

Πρωτιά από τους Απολλωνίστες η γκολάρα του Μάρκοβιτς! (vid)

Ο Σάσα Μάρκοβιτς πέτυχε το γκολ του μήνα Αύγουστου σύφμωνα με την ολοκλήρωση του γκάλοπ στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα στο Facebook.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Το εκπληκτικό τέρμα του Σάσα Μάρκοβιτς κόντρα στην Δυναμό Μπρεστ (4-0) στο ΓΣΠ στις 9 Αυγούστου αναδείχθηκε το κορυφαίο τέρμα για τον μήνα Αύγουστο μετά από ψηφοφορία η οποία πραγματοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook.

To 56% του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας επέλεξε το γκολ-φωτοβολίδα του Σέρβου μέσου ως το κορυφαίο του προηγούμενου μήνα, ενώ δεύτερο στις προτιμήσεις του κόσμου επιλέχθηκε το ιστορικό τέρμα του Χαράλαμπου Κυριακού στον επαναληπτικό αγώνα με την Βασιλεία το οποίο έλαβε ποσοστό 38%.

Μετά από κλήρωση η οποία διενεργήθηκε από το τμήμα Μάρκετινγκ της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, τυχερός του διαγωνισμού είναι ο Στάυρος Κωνσταντίνου ο οποίος κερδίζει μία υπογεγραμμένη μπάλα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας μας θα επικοινωνήσει με το νικητή σχετικά με την παραλαβή του δώρου. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ