aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτη νίκη στο 2018 για τη Λεβάντε (video)

Πρώτη νίκη στο 2018 για τη Λεβάντε (video)

Για πρώτη φορά στο νέο έτος η Λεβάντε κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Χετάφε, καθώς επικράτησε με 0-1 με γκολ του Κόκε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος Χετάφε είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα όμως τόσο η αστοχία αλλά και ο εξαιρετικός σήμερα τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Οϊέρ Ολαθάμπαλ κράτησε το «0» για την ομάδα του Φρανσίσκο Φερνάντεθ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 80ο λεπτό της: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ίβι, ο έμπειρος αμυντικός της Λεβάντε, Κόκε εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των αμυντικών και με σκαστή έκανε το 0-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Με αυτή τη νίκη η Λεβάντε έφτασε τους 24 βαθμούς και τέσσερις βαθμούς μπροστά από την 18η Λας Πάλμας που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα η γηπεδούχος Χετάφε παρέμεινε στην 11η θέση της La Liga με 36 πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ