aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτη και… περιμένει το ντέρμπι η Παρί (video)

Πρώτη και… περιμένει το ντέρμπι η Παρί (video)

Έπιασε κορυφή η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε 3-0 της Μονπελιέ στο «Parc des Princes», σημείωσε την όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Ligue 1, έχοντας 77 βαθμούς. Όσους, δηλαδή, και η Μονακό που την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα της… ανεβασμένης Λιόν, που προέρχεται από την πρόσφατη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Παρί ήταν ο Έντισον Καβάνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, πλασάροντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα από την καρδία της μικρής περιοχής ύστερα από γύρισμα του Ματουϊντί, ενώ στο 48’ σέρβιρε στον Ντι Μαρία που με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Ακολουθούν δύο δύσκολα και σημαντικά ματς για τους πρωτευουσιάνους, που μεσοβδόμαδα φιλοξενεί τη Μονακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τρίτη της βαθμολογίας, Νις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ