aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτη γκέλα (χ)ωρίς Νεϊμάρ (video)

Πρώτη γκέλα (χ)ωρίς Νεϊμάρ (video)

Μπλόκο στο «Μοσόν» για την Παρί Σεν Ζερμέν που δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στη Μονπελιέ που είχε στήσει γραμμή Μαζινό και κατόρθωσε να σταματήσει τις επιθέσεις της. Με αυτή την ισοπαλία τερματίζεται το σερί των Παριζιάνων. Η κατοχή της μπάλας υπήρξαν στιγμές που κυμάνθηκαν ακόμα και στο 80% υπέρ της Παρί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το πρώτο ματς μετά από 18 παιχνίδια, 12 περσινά και 6 φετινά που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκόραρε.

Στην αρχή του β΄ μέρους η Παρί προσπάθησε ν’ ανεβάσει στροφές, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, αλλά οι αμυντικοί της Μονπελιέ κατάφερναν να μπλοκάρουν τις προσπάθειες των επιθετικών των Παριζιάνων, με καλές στιγμές για την φιλοξενούμενη στο 50’ στο 51’ και στο 53’. Στο 64’ ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λεκόμτ, ενώ στο 67’ ο Ρουσιγιόν δεν μπόρεσε να κάνει την ζημιά ακόμα μεγαλύτερη για την Παρί. Στο 85’ ο Λεκόμτ κατάφερε να προλάβει την εφόρμηση του Εμπαπέ και έτσι το 0-0 έμεινε στο «Μοσόν».

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή (22/09)

Νις-Ανζέ 2-2

Λιλ-Μονακό 0-4

Σάββατο, 23/9 (21:00)

Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-0
Μπορντό-Γκινγκάμπ
Καέν-Αμιάν
Λιόν-Ντιζόν
Μετς-Τρουά

Κυριακή, 24/9

Σεντ Ετιέν-Ρεν (16:00)
Στρασβούργο-Ναντ (18:00)
Μαρσέιγ-Τουλούζ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ