aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτη γεύση και πίστη στο πλάνο

Πρώτη γεύση και πίστη στο πλάνο

Η ΑΕΚ προπονήθηκε χθες το απόγευμα στο «Τράκτορ Στάντιουμ», όπου θα διεξαχθεί το αποψινό παιχνίδι με την Ντίναμο Μινσκ. Οι κιτρινοπράσινοι πήραν λοιπόν μία γεύση από το γήπεδο, στο οποίο θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν το 2-0, που εξασφάλισαν πριν από μία εβδομάδα στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αποτέλεσμα που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όσο για το πλάνο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είτε θα είναι ίδιο με εκείνο του προηγούμενου παιχνιδιού είτε θα διαφέρει πολύ λίγο. Σε περίπτωση αλλαγών, δεν θα είναι πολλές και υποψήφιοι για να αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα είναι οι Τζοάν Τομάς, Ακοράν Ρέγιες, Άντερ Μουρίγιο και Νάτσο Κάσες.

Από εκεί και πέρα, στην Κύπρο έμειναν οι Εγγλέζου, Μαλόκου, Ρουσιάς, Αναστασίου, Πάνκοφ Χαραλαμπίδης, Ορτίθ και Γαρίδο. Οι δύο τελευταίοι τελούν υπό ατμόν εδώ και καιρό. Όσο για τους Πάνκοφ και Χαραλαμπίδης, δεν έχουν δηλαδή στον κατάλογο για τον γ’ προκριματικό. Οι οκτώ ποδοσφαιριστές θα προπονούνται με ειδικό πρόγραμμα, μέχρι να επιστρέψει η αποστολή από τη Λευκορωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ