aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρώτη φιλική νίκη με σούπερ Τρισκόφσκι

Πρώτη φιλική νίκη με σούπερ Τρισκόφσκι

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη της φιλική νίκη επί πολωνικού εδάφους. Επιβλήθηκε με 3-1 της τοπικής Λεχ Πόζναν, στα πλαίσια του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Πετροκουμπ Χιντσέτι.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Ιβάν Τρισκόφσκι στο 4ο και 11ο λεπτό, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φλοριάν Τολεμές. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάθεθ παρότι ότι πιέστηκε στο δεύτερο ημίχρονο είχε σωστή αμυντική λειτουργία και κράτησε το μηδέν στην άμυνα μέχρι την ολιγωρία στο 90′.

Για τους Πολωνούς μείωσε με αυτογκόλ ο Τολμές στην εκπνοή. Οι Λαρνακείς έβγαλαν αρκετά καλά στοιχεία, δείχνοντας πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Δοκιμάστηκαν οι Κίβενι και Ταντί, με τον δεύτερο να αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Αγωνίσθηκαν οι Τόνιο, Τρουγιόλς (70′ Τρύφωνος), Tρισκόφσκι (70′ Ράσπας), Χέφελ (70′ Θωμά), Κάσες (70′ Πελεκάνος), Mικέλ (70′ Ρ. Αναστασίου), Ιωάννου (46′ K. Aναστασίου), Σάστρε (29′ Μοϊσόφ), Ταντί, Κωνσταντίνου (46′ Kίβενι), Γιάννου (70′ Τολεμές).

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες εδώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ