aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠροτεραιότητα με... χρονοδιάγραμμα ο «Κινγκ», λεπτό το ζήτημα

Προτεραιότητα με… χρονοδιάγραμμα ο «Κινγκ», λεπτό το ζήτημα

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Μετά από την ευχάριστη εξέλιξη με την παραμονή του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι στη Νέα Σαλαμίνα, αυτό που αναμένεται πως θα απασχολήσει αρκετά το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, είναι η προσπάθεια που θα γίνει για να παραμείνει στην ομάδα ο Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου, και η πιθανότητα πώλησης του Άντερσον Κορέια στην Ομόνοια.

Ας αρχίσουμε όμως, με τον Νιγηριανό φορ, ο οποίος παρότι στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν ανανέωσης συμβολαίου από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου, δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη. Ο ποδοσφαιριστής λόγω οικογενειακών ζητημάτων δεν παρουσιάζεται «ζεστός» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Οι άνθρωποι της Σαλαμίνας χειρίζονται το θέμα αυτό με μεγάλη προσοχή, αφού πρόκειται για λεπτό ζήτημα. Γι’ αυτό, προς το παρόν δεν θα «πιέσουν» τον 33χρονο φορ.

Υπάρχει μεν, αισιοδοξία, ότι θα πειστεί ο Κίνγκσλεϊ, αλλά στον βαρωσιώτικο σύλλογο… κρατάνε μικρό καλάθι κι αξιολογούνται κάποιοι επιθετικοί για παν ενδεχόμενο. Θα δοθεί χρονοδιάγραμμα άλλες δέκα μέρες περίπου και αν δεν προκύψει εξέλιξη, τότε θα κληθεί ο παίκτης να δώσει μία απάντηση εκεί που ο χρόνος θα αρχίσει να πιέζει και αναλόγως η διοίκηση θα προβεί σε αποφάσεις.

Πάμε τώρα στον Κορέια. Βάσει κάποιων δεδομένων που διέρρευσαν, η Νέα Σαλαμίνα θα διαπραγματευτεί την πώληση του παίκτη με την Ομόνοια, μόνο εάν το ποσό της προσφοράς των πρασίνων ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Οι πράσινοι δεν υπέβαλαν ακόμη οικονομική πρόταση στους ερυθρόλευκους και αυτό είναι που περιμένουν οι τελευταίοι για να αποφασίσουν εάν θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εάν το ποσό που θα προσφέρει η Ομόνοια είναι κοντά στην κοστολόγηση του Κορέια, τότε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα είναι εφικτό να πωληθεί. Αν και υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν όσοι έχουν συμβόλαιο, η Νέα Σαλαμίνα δεν κλείνει τις πόρτες οριστικά, αλλά ούτε είναι διατεθειμένη να πωλήσει κάποιους με… πενταροδεκάρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ