aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρωταθλήτρια» του Instagram η Γιουνάιτεντ με έσοδα 620 χιλ. ευρώ (pic)

«Πρωταθλήτρια» του Instagram η Γιουνάιτεντ με έσοδα 620 χιλ. ευρώ (pic)

Έρευνα στην Αγγλία ανέδειξε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως τους πιο ακριβοπληρωμένους από διαφημίσεις στο Instagram, με συνολικές απολαβές στις 620 χιλ. ευρώ τη φετινή σεζόν. Ακολουθεί από κοντά η Τσέλσι.

Πρώτη δύναμη αποτελεί στο Νησί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τομέα του Instagram και της εμπορικής επιτυχίας που σημειώνουν οι ποδοσφαιριστές της.

Σύμφωνα με έρευνα που μέτρησε τον αριθμό των προωθητικών αναρτήσεων στους παίκτες κάθε ομάδας, οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στην κορυφή με συνολικές εισπράξεις 620 χιλ. ευρώ, λίγο πάνω από την Τσέλσι που φτάνει στις 617 χιλιάδες.

Η μελέτη της Online Casinos έφερε επίσης στο προσκήνιο και τους 10 ποδοσφαιριστές της Premier League με το μεγαλύτερο λαμβάνειν από τις διαφημίσεις στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα αποτελέσματα να εκπλήσσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι από πλευράς της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ, ο παίκτης με τα περισσότερα έσοδα είναι ο Αντρέας Περέιρα, την ώρα που ο πιο καλοπληρωμένος είναι ο Ντάνι Θεμπάγιος της Άρσεναλ (116 χιλιάδες).

Δείτε αναλυτικά τις λίστες ομάδων και παικτών:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ