aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρωταθλητισμός και 5.000 στη δυτική

Πρωταθλητισμός και 5.000 στη δυτική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλωνας μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλές εμφανίσεις και το ίδιο θα επιδιώξει και μεθαύριο, στοχεύοντας στη νίκη και στη συνέχιση της διεκδίκησης του τίτλου.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δεν έχουν κανένα δισταγμό να το επαναλάβουν ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση, πως ο στόχος τους είναι το πρωτάθλημα, κάτι που έχει περάσει και στις τάξεις των φιλάθλων.

Ωρίμασαν οι συνθήκες, αλλά στις δέκα εναπομείνασες αγωνιστικές ξέρουν πως δεν επιτρέπονται τα λάθη. Αυτό το έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές, όπως και ο κόσμος του Απόλλωνα, ο οποίος βλέπει μόνο προς την οδό της κατάκτησης του τίτλου.

Η παρουσία του κόσμου σε κάθε παιχνίδι είναι επιβλητική και το ίδιο αναμένεται πως θα παρατηρηθεί και μεθαύριο. Οι φίλοι του Απόλλωνα ετοιμάζονται για μαζική προσέλευση στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου, θέλοντας να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει τους τρεις βαθμούς. Τα εισιτήρια του τοπικού ντέρμπι έχουν μεγάλη ζήτηση και υπολογίζεται πως περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Απόλλωνα θα βρεθούν στο πλευρό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ