aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρωτάθλημα; Next year! (videos)

Πρωτάθλημα; Next year! (videos)

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε την χρονιά η Τσέλσι. Η ομάδα του Κόντε μπορεί να κινδύνεψε από τη Στόουκ μέσα στο «Stamford Bridge» όμως πέτυχε την 13η σερί νίκη της στην Premier League με σκορ 4-2 και διατήρησε την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Οι μπλε είχαν τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0 ύστερα από την καρφωτή κεφαλιά του Κέιχιλ στο 34′. Οι potters έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο αφού απάντησαν λίγο μετά τη σέντρα με τον Ίντι (46′), ενώ παρά το γκολ του Γουίλιαν στο 57’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 64′ με τον Κράουτς.

Η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Γουίλιαν έδωσε και πάλι την λύση στους γηπεδούχους (65’) ενώ τη νίκη για τους Λονδρέζους κλείδωσε με ωραίο τελείωμα ο Ντιέγκο Κόστα στο 85ο λεπτό.

Έτσι, η Τσέλσι που ισοφάρισε το σερί νικών της Άρσεναλ σε μία σεζόν από το 2002, έφτασε τους 49 βαθμούς κι άφησε στο -9 την Λίβερπουλ και στο -10 τη Σίτι. Ρεντς και πολίτες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε λίγη ώρα στο μεγάλο ματς του Άνφιλντ.

Μυθική ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παρότι είδε την Μίντλεσμπρο να της κάνει την ζωή δύσκολη στο «Old Trafford» κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 με τέρματα των Μαρσιάλ (85’) και Πογκμπά (86’) σε διάστημα ενός λεπτού. Φωνάζουν δικαιολογημένα οι κόκκινοι διάβολοι για τέρμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το οποίο ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Μεγάλη νίκη για τη Λέστερ, που κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρία παιχνίδια, επικρατώντας με γκολ του Σλιμανί 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Πάρτι και βαθμολογική ανάσα για την Μπέρνλι που «σάρωσε» 4-1 τη Σάντερλαντ εντός έδρας.

Γκέλα για την Σαουθάμπτον, που ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς στο «St.Mary’s», αυτή την φορά από την Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-1. Απ’ το κακό στο χειρότερο η Σουόνσι, που είδε την Μπόρνμουθ να φεύγει άνετα με το τρίποντο απ’ το Liberty 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ