aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρωτάθλημα και Ομίλους με την ΑΕΚ» (video)

«Πρωτάθλημα και Ομίλους με την ΑΕΚ» (video)

Μετά την πρώτη του επίσκεψη στο ΑΕΚ Αρένα και τις φωτογραφίες με τον Τσάβι Ρόκα και το κασκόλ της ΑΕΚ, ο Απόστολος Γιάννου παρέθεσε τις πρώτες του δηλώσεις στην αίθουσα διασκέψεων του γηπέδου της Λάρνακας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε πως η συνεργασία των δύο πλευρών είναι για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Έγινε μεγάλη προσπάθεια με την Ομοσπονδία της Κίνας, αλλά τα περιθώρια είναι πολύ στενά και χωρίς να έχουμε ευθύνη θα τον έχουμε διαθέσιμο από το μεθεπόμενο παιχνίδι.

Οι στόχοι του με την ΑΕΚ: Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ. Είναι ένας πολύ οργανωμένος Σύλλογος για αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ. Οι στόχοι της ομάδας τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πρωταγωνιστικοί και γι’ αυτό τον λόγο ήρθα εδώ. Για να πάρω πρωτάθλημα και να μπούμε σε ομίλους. Ο στόχος είναι πάντα να κοιτάς πιο ψηλά και με αυτό το σκεπτικό είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Προ των πυλών ο Απόστολος Γιάννου 

Αν απέρριψε κάποιες άλλες προτάσεις: Εντάξει, υπήρχαν και άλλες προτάσεις, απλά θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή είναι η ΑΕΚ, γιατί το πλάνο που έχει ο Σύλλογος με γεμίζει.

Που μπορεί να προσφέρει περισσότερα: Η θέση μου είναι στην κορυφή, γενικά μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Το σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδαμε όποιον τρόπο μπορώ και ότι μου ζητήσει ο προπονητής.

Για τη συνύπαρξη με τον Φλοριάν: Είναι θέμα του προπονητή και εννοείται ότι πάει καλά ο Φλοριάν και μακάρινα συνέχισει έτσι. Θα μου άρεσε να παίζω μπροστά μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γκολ του Γιάννου στο με τον ΑΠΟΕΛ (video)

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Κίνας: Εκεί πέρα είναι άλλος κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό, υπάρχουν άλλοι κανονισμοί, κάθε χρόνο μειώνονται και οι ξένοι και εγώ θέλω να πάρω χρόνο. Είναι και η Εθνική Αυστραλίας στο μυαλό και το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, είναι μεγάλος μου στόχος να πάω εκεί.

Αν είδε παιχνίδια της ΑΕΚ: Ναι έχω δει παιχνίδια.Αν δεν είχα αυτό το μυαλό μου, δεν θα ερχόμουν καν. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό να το ευχαριστιέται ο κόσμος και εμείς σαν ποδοσφαιρστές. Και έχει το βάθος στο ρόστερ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «I have a dream», του Απόστολου Γιάννου

Για την αγωνιστική κατάσταση του: Νιώθω πολύ καλά, σίγουρα μου λείπουν παιχνίδια, ήταν η αρχή του πρωταθλήματος στην Κίνα, σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σύντομα την ομάδα.

Για τη μετεγγραφή του στην Κύπρο: Το έχω δει ξανά το κυπριακό πρωτάθλημα, όταν αγωνίστηκα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και δεν έχω σκεφτεί κάτι το αρνητικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν μεγάλους στόχους για την ομάδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ