aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κβιλιτάια»

«Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κβιλιτάια»

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ελλαδική ιστοσελίδα newspao.gr, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, ο Γκιόργκι Κβιλιτάια προτάθηκε στο «τριφύλι».

Όπως τονίζουν μετά το τέλος του δανεισμού του Γεωργιανού στην Ανόρθωση, είναι αβέβαιο το μέλλον του, αφού η Γάνδη δεν τον υπολογίζει, έτσι οι εκπροσώποι του ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης:
«Τσεκάρει τον Πίττα ο Παναθηναϊκός»

Στο εν λόγω δημοσίευμα συμπληρώνουν πως για την ώρα η περίπτωση του Κβιλιτάια δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα:

Ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο Ελλάδα – Γεωργία φαίνεται πως έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Γεωργιανό επιθετικό Γκιόργκι Κβιλιτάια που φέτος αγωνίζεται στην Ανόρθωση ως δανεικός από την Γκεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 27χρονος πανύψηλος (1.93) φορ δεν υπολογίζεται από την Γκεντ και με το μέλλον του στη Κύπρο, μετά το τέλος του δανεισμού του, να είναι αβέβαιο, οι εκπρόσωποί του ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κβιλιτάια φέτος μετράει 15 γκολ και 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το συμβόλαιο του στην Γκεντ λήγει το 2022. Η Γκεντ είχε πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει το 2018, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να βγάλει έστω και τα μισά από την περίπτωσή του.

Για την ώρα δεν απασχολεί, καθώς δεν είναι καν γνωστό το ποιος θα προπονεί την ομάδα τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ανοικτά είναι και τα ζητήματα παραμονής ή μη των Μακέντα και Καρλίτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ